A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Poziv Krokodila za učešće u projektu Prostori slobode

06.12.2022 | 19:42

Poziv Krokodila za učešće u projektu Prostori slobode


Udruženje Krokodil poziva zainteresovane građanske i lokalne inicijative, organizacije civilnog društva, grupe građana, udruženja, aktiviste/kinje i pojedince/ke koji aktivno menjaju svoju zajednicu i doprinose razvoju demokratskog i boljeg društva kroz realizaciju različitih aktivnosti, da se prijave na otvoreni poziv u okviru projekta “Prostori slobode: Program jačanja lokalnih inicijativa”.

Cilj projekta “Prostori slobode” jeste da ponudi jedinstvenu platformu za sva fizička i pravna lica kojima je potrebno da razviju i osnaže svoje kapacitete, kao i da obezbedi fizički prostor i tehničku podršku za sastanke, javne događaje, promocije, radionice i druge aktivnosti.

Udruženje Krokodil će odabrati 25 organizacija i/ili pojedinaca/ki iz čitave Srbije koji će, pored korišćenja prostora za održavanje sastanaka, radionica i javnih događaja, u periodu koji je definisan vremenskim okvirom projekta takođe prisustvovati treninzima i radionicama u kojima će se kroz rad na konkretnim primerima i upoznavanjem s različitim uspešnim praksama sticati praktična znanja i veštine neophodne za rad i realizaciju aktivnosti. 

Rok za podnošenje prijava  je 10. decembar 2022. Rezultati će biti objavljeni 15. decembra 2022, nakon čega će odabranim aplikantima biti dostavljen raspored treninga, radionica i slobodnih termina za korišćenje prostora KROKODILovog Centra.

Projekat “Prostori slobode: Program jačanja lokalnih inicijativa” podržala je Nacionalna zadužbina za demokratiju – National Endowment for Democracy (NED).

Više informacija moguće je naći na sajtu Krokodila.

(SEEcult.org)

Total
0
Shares