A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Otvoren poslovni objekat “Tri lista duvana”

Otvoren poslovni objekat "Tri lista duvana"Izgradnja poslovnog objekta “Tri lista duvana” je konačno završena ovog leta, a zakupci se polako useljavaju u ekskluzivno zdanje na uglu Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra. Moderni i fleksibilni kancelarijski prostor opslužuje dvospratna podzemna garaža, a u prizemlju objekta nalazi se nekoliko komercijalnih lokala sa prilazom sa ulice. Zgrada ima 9 spratova sa oko 8.300 m2 korisnog prostora i ekskluzivan panoramski pogled na niz istorijskih zdanja u najbližem krugu, uključujući Stari i Novi dvor, Narodnu skupštinu, Glavnu poštu itd. Moderni objekat dobio je naziv po poznatoj beogradskoj kafani koja se nekada nalazila na ovom mestu, a radovi koji su obustavljeni 2010. ponovo su pokrenuti sredinom prošle godine.

Kompletirani su svi fini zanatski radovi na unutrašnjosti objekta, a budući korisnici već prilagođavaju prostor svojim potrebama. Vertikalnu komunikaciju obezbeđuju tri lifta, a u okviru svakog sprata nalaze se zajedničke sanitarne prostorije. Sa zadnje strane objekta nalazi se glavni ulaz u podzemnu garažu, a kolski pristup regulisan je preko bočne Lazarevićeve ulice, kod Hotela Excelsior. Za parkiranje su dostupna 42 garažna parking mesta u podzemnoj garaži kao i 17 mesta na spoljnom parkingu. U okviru unutrašnjeg dvorišta se nalazi i ušuškana bašta za odmor i relaksaciju zaposlenih.

Investitor objekta je MPC Properties, jedna od najvećih regionalnih kompanija za razvoj i upravljanje nekretninama, a arhitektonsko rešenje je delo arhitekte Svetislava Ličine prema prvonagrađenom radu sa konkursa iz 1990. godine.

Total
0
Shares