A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Meetup: Good MLOps Practices & tools for Computer Vision and Batch Scoring Projects, 10. decembra u Startit Centru

Na sastanku meetup grupe Data Science Club Belgrade, koji se održava u subotu 10. decembra 2022. godine, prisutni će imati priliku da čuju ML inženjera Rozhkov Mikhaila (Solutions Engeneer, Iterative.ai).

Meetup na temu „Good MLOps Practices & tools for Computer Vision and Batch Scoring Projects” obuhvata predavanje i diskusiju o praksama i korisnim alatima za projekte koje obuhvataju mašinsko učenje.

Pomenuta diskusija može biti od pomoći za dizajn MLOps procesa za projekte, te za određivanje prioriteta i alata za istraživanje. Meetup takođe podrazumeva pregled open-source alata na koje vredi obratiti pažnju, uz fokus na alate kao što su DVC (Data Version Control) i CML (Continuous Machine Learning), ali i drugi.

Kome je događaj namenjen?

Ovaj meetup je dobra prilika za svakoga ko radi kao Data Scientist ili Machine Learning inženjer, ali i za sve one koji su zainteresovani da razgovaraju o upravljanju ML eksperimentima i modelima na pravi način, i čuju lična iskustva drugih tim lidera, kao i onih na poziciji Chief of Data, te timova iz raznih zemalja sveta.

O predavaču

Rozhkov Mikhail je ML inženjer i entuzijasta sa preko sedam godina iskustva u oblastima mašinskog učenja i Data Science-a. Jedan je od kreatora Machine Learning REPA i autor kurseva o automatizaciji ML eksperimenata sa DVC i MLOps, a u okviru rada u Iterative.ai pomaže timovima da unaprede razvoj mašinskog učenja i automatizuju MLOps procese.

Program

  • 18:00 – 19:00 Razgovor + diskusija
  • 19:00 – 20:30 Umrežavanje

Sponzor ovog meetup-a koji organizuje Data Science Club Belgrade jeste DataKolektiv, a prijava za događaj omogućena je preko stranice meetup.com i potpuno je besplatna.

Total
0
Shares