A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

IKEA otvorila AVA Shopping Park u Bubanj potoku

IKEA otvorila AVA Shopping Park u Bubanj potokuŠvedska kompanija “IKEA” nastavlja svoje investicije na srpskom tržištu, a ove nedelje otvoren je AVA SHOPPING PARK koji obuhvata prodajni prostor od oko 19.000 kvadratnih metara sa ponudom više od 30 domaćih i internacionalnih brendova. Novi centar maloprodaje nalazi se uz postojeću robnu kuću IKEA na Bubanj potoku, a ovo je samo deo planiranih investicija na ovoj lokaciji. U narednoj fazi treba očekivati izgradnju dodatnih 10.000m2 čije se otvaranje predviđa na proleće 2023. godine.

„Pet godina nakon dolaska robne kuće IKEA u Beograd, veoma smo uzbuđeni što smo otvorili i AVA Shopping Park, koji nudi raznovrstan sadržaj i time pruža potpuno iskustvo našim posetiocima. Ovim projektom smo još jednom pokazali posvećenost sprskom tržištu i potvrdili našu prvobitnu poruku – IKEA planira dugo da ostane u Srbiji. Želimo da dalje razvijamo naše poslovanje, proširimo komercijalnu zonu Bubanj Potok i podržimo lokalni ekonomski razvoj. Sva naša dostignuća ne bi bila moguća bez podrške i bliske saradnje sa lokalnim i nacionalnim vlastima, na čemu želim da izrazim našu zahvalnost“, rekla je Katarina Egorova, regionalna direktorka IKEA Jugoistočna Evropa.

U ponudi novog trgovačkog centra biće i niz outlet prodavnica, uključujući sportske i modne marke poput Nike, Under Armour, Converse, Puma, Adidas, S.Oliver, Fratelle Amici, Kicks&Heelz, Lacoste, Retro Jeans i drugi. Tu je deo sa Starbucks-om i KFC-om, kao i dečijim kutkom u DexyCo Baby Parku, a za posetioce je obezbeđeno više od 1.200 parking mesta, među kojima 37 sa električnim punjenjem.

Ukupna investicija kompanije IKEA u komercijalnoj zoni kod Bubanj potoka iznosiće 125 miliona evra, od čega je 55 miliona evra vrednost novoizgrađenog maloprodajnog objekta.

Total
0
Shares