A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Maceo Plex u subotu na ekskluzivnoj „EXIT the Metaverse“ žurci u Belexpocentru

Jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex predvodi ekskluzivnu „EXIT the Metaverse“ žurku, koja će biti održana u Belexpocentru, u subotu, 14. maja, u okviru Tomorrow konferencije. Pored njega, nastupiće i miljenici regionalne publike Dejan Milićević i SMT#nG.

Maceo Plex je jedan od najvećih elektronskih umetnika današnjice i zvezda ovogodišnje mts Dance Arene. Ovaj producentski genije je više puta ponovio da EXIT smatra „jednim od najboljih festivala na svetu“.

Na prošlogodišnjem, jubilarnom 20. izdanju Exita, njegova numera „Revision“ imala je svetsku premijeru pred desetinama hiljada fanova. Ovaj singl je urađen u saradnji sa Programom 2 i Giovannijem i najavljuje Maceo Plexov novi album. Prethodni album „Solar“ iz 2017. godine postigao je izuzetan uspeh i postao jedan od najprodavanijih u njegovoj karijeri.

Neposredno pred nastup u Belexpocentru, Maceo Plex će u saradnji sa Exitom lansirati specijalnu NFT kolekciju pod nazivom SHADES. Kolekcija će biti predstavljena tokom Tomorrow konferencije, na panelu „RAVERSE: Can Music Industry go to Metaverse Alltogether?“, na kojem će pored Maceo Plexa govoriti i Maria May, agentkinja Davida Guette i drugih velikih svetskih izvođača, James Sutcliffe ispred platforme Pixelynx, kao i osnivač Exita Dušan Kovačević.

Osim kolekcije sa Maceo Plexom, EXIT lansira i kolekciju HEADPHONES, koja donosi Exitov prvi logo iz 2001. godine, ovog puta u 3D verziji, i kolekciju WINGS, kreiranu u saradnji sa Christinom Carmelom, južnoafričkom pilotkinjom i aktivistkinjom za prava žena u avijaciji, dok je poklon kolekcija TRIBE namenjena prvim članovima Exitove Discord zajednice već dostupna.

Sve informacije o Exitovim NFT kolekcijama, kupovini i načinu mintovanja, kao i svi drugi detalji, mogu se pronaći na Exitovoj zvaničnoj NFT stranici.

U prodaji je veoma ograničen broj ulaznica za ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti Maceo Plex, po ceni od 2.990 dinara za premium ulaznice i 5.990 dinara za premium VIP ulaznice, putem Gigs Tix prodajne mreže.

 

 

Total
0
Shares