A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Traumer stiže u Barutanu direktno iz pariskog podzemlja

Predstavnik pariske andergraund scene, producent i DJ Traumer u subotu 18. juna u beogradsku Barutanu doneće svoj hipnotizirajući minimal house zvuk. Te večeri lokalnu podršku će mu pružiti beogradski DJ i promoter Nemax, kao i Mina Poznanović, trećeplasirana pobednica prvog Let’s Mix It! takmičenja.

Ovaj predvodnik francuske elektronske scene široj publici je poznat po tvrđem zvuku, dok se u njegovom opusu može pronaći sve, od minimala i microhouse-a, preko medoličnih deep hose i jazzy zvukova pa sve do beskompromisnog techna. 

U njegovoj muzici možete čuti tabla bubnjeve iz Indije, gudačke i duvačke instrumente sa Bliskog Istoka i duboke afričke ritmove u kombinaciji sa bogatom istorijom house-a i tehna iz Evrope i Amerike.

Traumer je deo Lola ED porodice, vlasnik respektabilnog lejbla Gettraum koji naziva i platformom na kojoj objavljuje svoje eksperimente, a planira pokretanje još jedne etikete koju će nazvati HUA (cvet na kineskom). Njegov produkcijski talenat našao se na mnogim prestižnim izdavačkim kućama kao što su Desolat, Cocoon, Skryptöm, IRM, Sign Industry i druge, a mnogi ga znaju po planetarnom mega hitu „Hoodlum“. Rezident je svog omiljenog kluba Rex u kojem organizuje čuvene žurke pod nazivom „Traumer Invites…“ na koje poziva svoje prijatelje i omiljene izvođače, dok na radiju Rinse France vodi emisiju u kojoj do izražaja dolazi njegova muzička svestranost i dinamičnost. 

Muziku pušta širom sveta, na vodećim festivalima kao i u kultnim klubovima kao što su Amnesia na Ibici, Rex u Parizu, Fabric u Londonu, Button Factory u Dablinu, Metro Dance Club u Alikanteu.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP terasu

 

Total
0
Shares