A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

BANDA PANDA kolektiv proslavlja 10ti rođendan na muzičkoj sceni

Datum objave:16.10.2020

Pročitano:1023 puta

Datum održavanja:

24.10.2020

Lokacija: Beograd

 U subotu, 24. oktobra, u klubu Dim organizuju rođendansku žurku i pozivaju vas da se pridružite proslavi! Iako je epidemiološka situaciju u svetu poremetila njihove planove za veliku proslavu odlučili su da na simboličan način i u veoma netipičnim klubskim uslovima obeleže ovaj jubilej.

 

Banda Panda je beogradski Dj duo koji čine Johana i Dušan Lilić. Oni su kao Banda Panda prvi put zajedno nastupili 2010. godine, a od tada su radili u svim većim klubovima u gradu i regionu, te nastupali na brojnim festivalima. U to vreme bili su među prvim domaćim di džej ekipama koje su žurke spajali sa vizuelnom umetnošču kojom se bave – od izložbi, prostornih instalacija i tematskih scenografija. Postali su prepoznatljivi i po provokativnim video tizerima kojima su najavljivali zurke na društvenim mrežama.

Poslednjih godina Banda Panda doprinela je razvoju domaće klubske scene dovodeći aktuelne i prestižne svetske di džejeve i producente poput Acid Arab, Juju & Jordash, Manfredas, Moscoman, Curses, DJ Sundae, Rodion, Borusiade, Alien Alien, Cosmo Vitelli, YØR, Jessica 6, Crackboy, Innershades i drugi.

Pored toga, ovaj kolektiv organizuvao je različite party serijale poput F-Society večeri – koja se dešavala na nedeljnom nivou i bila posvećena promociji ženskih di džejeva i njihovom umrežavanju; ili Bipolar večeri gde Johana i Dušan puštaju sa left-field domaćim i internacionalnim DJ-evima i bendovima.

Broj posetilaca na događaju biće ograničen kako bi se ispoštovale trenutne epidemiološke mere.

Subota 24. oktobar 2020 / Klub Dim, Cetinjska 15a / od 18h do 23h

FACEBOOK EVENT

Total
0
Shares