A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Rolex Yacht-Master 42 Referenca 226659

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master 42, časovnik izveden u potpunosti u osamnaestokaratnom belom zlatu. Predstavljen na ekskluzivnoj Oysterflex narukvici izrađenoj od elastomera, Yacht-Master 42 svestran je merač vremena za ljubitelje jedrenja i finog časovničarstva.

Yacht-Master 42 očarava kako na otvorenom moru tako i van njega, zahvaljujući svojim kontrastnim bojama i izvanrednom pristajanju na ruci

Brend Rolex blisko je povezan sa svetom jedrenja od 50-ih godina prošlog veka. Kolekcija Yacht-Master inspirisana je bogatim nasleđem kroz četiri ekskluzivne linije: Yacht-Master 37, Yacht-Master 40, Yacht-Master 42 i Yacht-Master II. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj vodootpornosti i izdržljivosti, Yacht-Master 42 idealan je časovnik za jedrenje i sportove na vodi.

Elegantan i funkcionalan, Yacht-Master 42 poseduje prepoznatljive elemente dizajna Rolex „Professional“ časovnika. Opremljen je brojčanikom u izrazito kontrastnim tonovima, sa indikatorima sata geometrijskog oblika, jedinstvenim kazaljkama i uvećanim prikazom datuma. Uzdignuti prsten, sofisticirano stilizovano Oyster kućište i savršeno integrisana narukvica elementi su koji dodatno krase ovaj nesvakidašnji merač vremena. Svojim kućištem prečnika 42 milimetara, Yacht-Master 42 ovom legendarnom dizajnu daje sofisticirani izgled, zadržavajući njegove harmonične proporcije.

Kazaljke i indikatori od osamnaestokaratnog belog zlata daju Yacht-Master 42 brojčaniku spektakularan sjaj i prefinjenost

Spoljašnjost časovnika Yacht-Master 42 izrađena je od osamnaestokaratnog belog zlata izlivenog u ekskluzivnoj Rolex livnici. Savršena završna obrada zlata ističe njegov neuporedivi sjaj na svim površinama. Lugovi se lagano savijaju ka unutrašnjosti kako bi stvorili zaobljene linije. Svojim monoblok dizajnom, Oyster kućište je posebno robusno i stoga savršeno pogodno za regate na otvorenom moru. U prsten od osamnaestokaratnog belog zlata integrisan je mat crni bezel izrađen od prestižne Cerachrom keramike veoma otporne na ogrebotine. Bezel krase uzdignuti polirani brojevi koji se savršeno uklapaju sa odsjajem kazaljki i indikatorima sata od osamnaestokaratnog belog zlata. Ovaj funkcionalni bezel – koji omogućava izračunavanje vremena navigacije između dve bove – istovremeno je ključni element prepoznatljivog vizuelnog identiteta modela.

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master 42 dostupan je isključivo na Rolex Oysterflex narukvici napravljenoj korišćenjem fleksibilnih titanijumskih elemenata prekrivenih elastomerom visokih performansi

Svaki model Rolex „Professional“ kolekcije odlikuje se besprekornom čitljivošću, a Yacht-Master 42 nije izuzetak.

Postavljeni na crni brojčanik visokog sjaja, indikatori i kazaljke su oblikovani tako da ih je lako prepoznati: greška nije moguća jer je za očitavanje vremena dovoljan samo jedan pogled.

Zahvaljujući Chromalight displeju, kazaljke i indikatori sata svetle dugotrajnim plavim sjajem čineći da Yacht-Master 42 ostaje čitljiv bez obzira na okolnosti. Legendarni Cyclops prikaz datuma – simbolična i danas prepoznatljiva komponenta Rolex dizajna prvi put predstavljena 1953. godine na Rolex Datejust časovniku – nalazi se na poziciji za 3 sata radi njegovog lakšeg očitavanja.

Yacht-Master 42 opremljen je kalibrom 3235 ateljea Rolex, časovničarskim remek-delom. Ovaj Rolex kalibar najnovije generacije pruža dodatnu rezervu snage koja sada dostiže približno 70 sati, zahvaljujući gotovo potpuno redizajniranoj konstrukciji mehanizma. Da bi se održala maksimalna preciznost merenja vremena, Parachrom opruga je paramagnetna. Paraflex sistem zaštite od potresa visokih performansi, uporedo, štiti balansni točak od udara.

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master 42 dostupan je isključivo na Rolex Oysterflex narukvici. Napravljena korišćenjem fleksibilnih titanijumskih elemenata prekrivenih elastomerom visokih performansi, ova narukvica kombinuje dugotrajnu udobnost nošenja sa sportskom estetikom – što se savršeno uklapa sa Yacht-Master kolekcijom. Preklopna Oysterlock sigurnosna kopča sa Rolex Glidelock sistemom za proširenje omogućava korisniku da lako podesi preciznu dužinu narukvice bez upotrebe bilo kakvog alata.

U prsten od osamnaestokaratnog belog zlata integrisan je mat crni bezel izrađen od prestižne Cerachrom keramike, veoma otporne na ogrebotine, sa uzdignutim i poliranim brojevima

Savršeno spajajući nautički stil sa najsavremenijom funkcionalnošću, Oyster Perpetual Yacht-Master 42 predstavlja idealan časovnik za avanture kako na kopnu tako i na moru. Svojim izuzetnim kvalitetom izrade i performansama, ovaj merač vremena je vodeći model modernog časovničarstva.

Na ruci, Yacht-Master 42 impresionira visokokontrastnom, sportskom estetikom

Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo Yacht-Master kolekciju u našim Petite Genève Petrović Rolex buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.

Total
0
Shares