A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Konkursi Ministarstva kulture i informisanja Srbije za medijske projekte u 2022.

23.02.2022 | 21:11

Konkursi Ministarstva kulture i informisanja Srbije za medijske projekte u 2022.


Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je konkurse za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja, kao i za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, te  unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2022. godini

Objavljeni su konkursi za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za internet medije, za radio, za televizije, za štampane medije i servise novinskih agencija.

Konkursi su raspisani i za projekte proizvodnje medijskih sadržaja koji se realizuju putem elektronskih medija čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP Kosovo i Metohija, kao i za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja na jezicima nacionalnih manjina.

Objavljeni su i konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom, kao i za projekte proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih pripadnicima srpskog naroda u zemljama regiona u 2022. godini

Takođe, objavljen je konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja koji promovišu i afirmišu teme u oblasti kulture u 2022. godini.

Svi konkursi otvoreni su do 6. aprila 2022.

Detalje o uslovima prijavljivanja i formulare moguće je naći na sajtu MKI.

(SEEcult.org)
 

Total
0
Shares