A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Preduzetničke priče — Ivan Kadić: “Kako sam privukao pažnju stranih investitora jednostavnim eCommerce rešenjem”

Prošle godine započeli smo ciklus preduzetničkih priča kroz koje predstavljamo preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. I ove godine oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 23. februara u 19 časova, pridružiće nam se Ivan Kadić, CEO i osnivač startapa 60 seconds i BrandsChecker.

Ivan će, između ostalog, otkriti šta je najviše uticalo na to da promeni karijeru i započne svoju preduzetničku priču, podeliće svoje iskustvo o radu na eCommerce startapu i na koji način su se probili na britansko tržište. Takođe, govoriće i o tome kako se rodila ideja da osnuje i drugi startap – BrandsChecker, a na kraju, i o samom rešenju BrandsCheker i njegovom značaju na savremenom tržištu.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetniku

Ivan Kadić je diplomirao i magistrirao arhitekturu u Firenci, nakon čega je radio kao produkt developer i projektni menadžer. Osnovao je srpsko-britanski startap 60 seconds krajem 2020. godine. Nakon toga, rodila se ideja da se, uz pomoć veštačke inteligencije, kontroliše prodaja falsifikata i tada osniva svoj drugi startap Brands Checker.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 23. februara od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

Total
0
Shares