A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Shonky stiže 29. januara na Easy Tiger u half!

Dragi ljubitelji kvalitetnog elektronskog underground zvuka obaveštavamo vas da će se do sad najveći Easy Tiger u klubu half ove zime održati u subotu 29. januara sa početkom u 23h!

Na prestižnom Void ozvučenju, koje je srce ovog kluba, posetioci će imati priliku da uživaju u nesvakidašnjoj kombinaciji umetnika, dva titana, koji će se sastati za pultom i prirediti vam nezaboravne extended setove, a to su – Shonky i Marko Nastić. Sa dugogodišnjim znanjem i iskustvom iza sebe, Shonky je majstor svog zanata, koji poseduje obilje talenata kako za DJ pultom tako i u studiju. Za one koji ne znaju, zajedno sa Dan Ghenaciom i Dyed Soundoromom čini Apolloniu, jedan od najpoznatijih i najtraženijih DJ sastava na svetu, nastupajući u najuglednijim i najuticajninim svetskim klubovima i festivalima.

Shonky je jedan od najboljih pariskih izvoznika kvalitetnog zvuka, koji osim u  njegovim setovima možete da čujete i na njegovim ranim EP-ovima kao što su “Olympia” (Freak n’ Chic), masivnom remixu “All I Can Say” Dantona Eeproma ili debi albumu u punoj dužini “Time Zero”, LP od 10 numera, pun hipnotičkih, kosmičkih džemova.

Head honcho Easy Tiger party serijala i vinyl only izdavačke kuće, kao i domaćin ET večeri u klubu half, Marko Nastić, stiže pravo iz Brazila da vam zajedno sa Shonkyem pruži žurku za pamćenje u klubu koji je 2020. godine osvojio nagradu Ambasador.hr za najbolji klub u regionu!

Dođite da ispratimo propisno ovaj dugi januar. Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima kao i online, po ceni od 1199 rsd, a određeni kontingent naći će se i na samom ulazu u klub.
Total
0
Shares