A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Barutana nastavlja sedmu sezonu uz još jedno klupsko veče

Datum objave:08.09.2020

Pročitano:1123 puta

Datum održavanja:

12.09.2020

Lokacija: Beograd

Ove subote nastupiće Kid Kimi, DE & MO i Nikola Mihailović

Drugi vikend septembra meseca posetiocima letnjeg kluba Barutana donosi još dobrog zvuka i nastupe lokalnih di-džejeva, te će ove subote od 19 časova, do 1 sat posle ponoći, za muzički izbor biti zaduženi: Kid Kimi koji propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice; DE & MO dvojac prepoznatljiv po melodičnom techno-u i hibridnim di-džej setovima tokom kojih klasičan di-džejing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima, uz uvek drugačije vizuelno iskustvo i mladi predstavnik domaće elektronske scene Nikola Mihailović, koji je tokom detinjstva sakupljao kasete i diskove omiljenih izvođača i na taj način ušao u svet di-džejinga, setovi su fuzija house-a, progressive-a i techno-a, umiksani sa mnoštvom elemenata.

 

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.


Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.


Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.


Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.


Budite odgovorni prema sebi i drugima!

Total
0
Shares