A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Nastavak sedme sezone kluba Barutana

Datum objave:02.09.2020

Pročitano:1441 puta

Datum održavanja:

05.09.2020

Lokacija: Beograd

Ljubitelji letnjeg kluba Barutana će u subotu 5. septembra, u periodu od 20 časova do 1 sat iza ponoći, imati priliku da uživaju u muzičkom izboru lokalnih di-džej heroja, Ilije Đokovića i Lee Dobričić.

 


Ilija Djoković je lokalni muzički talenat koji gradi veoma uspešnu internacionalnu karijeru, a nesumnjivo je i jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora. Ponosni je član Drumcode familije i jedan od retkih domaćih artista, koji se našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja.


Harizmatična Lea Dobričić, jedna od najpoznatijih ženskih izvođača sa naših prostora, a muzika koju pušta može se opisati kao fuzija techno-a, progressive-a, minimala i deep tech house-a, čime osvaja publiku gde god da se pojavi, dok svojom preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na njoj jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu količinu energije na dancefloor.
Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku, dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.


Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.


Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.


Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.


Budite odgovorni prema sebi i drugima!

Total
0
Shares