A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Monika Lang Boje grada

Monika Lang Boje grada
Beogradski izlozi ka Trgu republike

Nakon veoma uspešnog projekta “Perači prozora” umetnice Nine Ivanović prikazanog na fasadi Kulturnog centra Beograda 2019. godine u okviru Beogradske zime, Beogradu, Beograđanima i gostima Beograda priređujemo još jedno iznenađenje.

Svesni da novogodišnji praznici uvek imaju važno mesto koje treba da prati atmosfera radosti i nade, odlučili smo da je stvaramo zajedno sa umetnicama i umetnicima sa kojima inače sarađujemo. Ideju da na ovaj način ukrašavamo naš prostor i to delimo sa drugima, pokrenula je Jasmina Petković, producentkinja u Kulturnom centru Beograda.

Ove godine smo pozvali dizajnerku i umetnicu Moniku Lang, autorku koja je dizajnirala kolekciju za Beogradski izlog.
Njen novi rad Boje grada , posebno produciran za ovu priliku biće izložen u vitrinama Beogradskog izloga od srede 15. decembra 2021. godine.

Kako sama autorka kaže kroz svoju dinamičnu i često dramatičnu istoriju Beograd je uvek ostajao grad sa posebnim duhom i energijom, zbog svih kultura i ljudi koji su u njemu ostavili svoj trag. U ovom gradu otkrićete mnogo detalja i priča, brojne slojeve i boje koje se u njemu kriju, kako među glavnim gradskim znamenitostima, tako i na neočekivanim i skrivenim mestima.

Total
0
Shares