A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Legowelt i DJ TLR u Dragstoru

Datum objave:15.12.2021

Pročitano:10 puta

Datum održavanja:

25.12.2021

Lokacija: Beograd

Odložena žurka sa gostima iz Holandije, Dannyjem Wolfersom poznatijem kao Legowelt i osnivačem Creme Organization lejbla, DJ TLR-om, konačno se dešava 25. decembra. Karte možete da kupite preko tickets.rs sajta. Domaću podršku pružaju Chorbika i Edin.

 

Veliki zaljubljenik u sintisajzere i uopšte inspirativna figura, Danny Wolfers, jedan je od najplodnijih aktera scene poznate kao The Westcoast Sound of Holland. Danny decenijama pravi karakterističan i filmom inspirisan zvuk u poljima od tehna, preko hausa do džeza i ambijenta. Poslednji put je u Beogradu nastupao 2013. godine lajv setom, dok ćemo sada slušati njegov hibridni DJ set.

Legowelt – Pandamonium

Legoweltu se na bini pridružuje osnivač Creme Organization i R-Zone lejblova, DJ TLR. Takođe akter holandske scene, TLR je svoje muzičko putovanje počeo osamdesetih te je pod uticajem legendarnih Acidplanet žurki i Bunker lejbla u poslednjih trideset plus godina objavio brojne uticajne mikseve i saradnje od kojih za ovu priliku ističemo onu sa samim Dannyjem Wolfersom na projektu Mr. Clavio.

 

LINEUP

Legowelt (NL)
DJ TLR (NL)
Chorbika
Edin

 

FACEBOOK EVENT

vrh strane

Total
0
Shares