A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Airport City završava 11. objekat

Airport City završava 11. objekatNastavljaju se radovi na širenju posovnog kompleksa Airport City, gde je počela druga faza na objektu 2400, čime će u potpunosti biti završen jedanaesti objekat u ovom kompleksu. Krajem leta završeni su radovi na izgradnji nadzemnog dela objekta spratnosti P+11+Te, sa aneksom P+6+Te, ukupne nadzemne površine 19.608 m2, od čega 15.771 m2 kancelarijskog prostora za izdavanje.

Nakon toga započeta je izgradnja uz postojeći aneks, u pitanju je objekat spratnosti P+17+Te, nadzemne površine 19.498 m2. Na tipskim etažama nalaze se poslovni prostori koji su projektovani bez pregradnih zidova sa mogućnošću da se, u zavisnosti od namene, podele na više manjih celina, a vertikalna komunikacija omogućena je kroz dve stepenišne vertikale opremljene sa liftovima i sanitarnim blokom.

Lift hol sadrži šest liftova koja su locirana u centru objekta. Pet liftovskih kabina opslužuju od prizemlja do 17 sprata, dok jedan-teretni lift ima opciju kretanja od 3. podzemne etaže do tehničkog sprata. Dva dodatna liftovska okna sa kabinama projektovana su za opsluživanje posetilaca-zaposlenih iz garaže do prizemlja odnosno ulaznog hola ( i obrnuto).

Planirano je da druga faza izgradnje, odnosno kompletan objekat 2400 bude završen u drugoj polovini 2022. godine.

Total
0
Shares