A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

UP festival: Sonja Moonear i John Dimas u Sofiji

UP, inovativni muzički i umetnički festival, najavljuje serijal događaja koji će se održati širom Evrope. Debi izdanje zakazano je za 3. decembar u klubu Micro u Sofiji, dok će žurka trajati od 8 uveče do 8 ujutru narednog dana.

Ovaj uzbudljivi serijal žurki, doneće prvoklasnu muzičku selekciju, autentične vizualne efekte i uzbudljivu atmosferu u bugarsku prestonicu. Listu izvođača predvode neka od najcenjenijih imena na svetskoj sceni, među kojima su SONJA MOONEAR, JOHN DIMAS, AMIR JAVASOUL i BRUNO CURTIS, kojima će se pridružiti i talentovana LAYLLA DANE. Oni će, svojim upečatljivim i pulsirajućim gruvom, povesti sve posetioce na hipnotišuće muzičko putovanje.

Švajcarska DJ kraljica SONJA MOONEAR zavešće publiku svojim jedinstvenim house zvukom dok će JOHN DIMAS, berlinski di-džej, pokazati širok spektar i raznovrsnost svog muzičkog znanja. AMIR JAVASOUL predstaviće svoje lagane bitove, pratiće ga BRUNO CURTIS kao i eklektična bugarska umetnice LAYLLA DANE.

“Veoma smo srećni sto počinjemo UP serijal događaja i što ćemo naš jedinstveni vajb doneti u prelepu Sofiju. Posvećeni smo kvalitetu i čvrstoj vezi između naših izvođača i publike i uzbuđeni što ćemo se ponovo povezati sa svim našim ljudima. UP će nastaviti da dovodi neke od najvećih di-džej zvezda, kao i da predstavlja sjajne lokalne talente. Pozivamo sve klabere i putnike da nam se pridruže”, poručili su iz UP festivala.

UP Festival osnovan je kao trodnevni muzički i umetnički festival u Pragu, uključivao je spoj prestižnih imena techno scene kao i underground talente, te i različite vidove vizuelne umetnosti. Događaj je imao dva izdanja, u 2018. a zatim i u 2019. godini i ugostio je neka od legendarnih imena kao što su Ricardo Villalobos, Marcel Dettmann, Margaret Dygas, tINI, Cristi Cons, Dewalta, Ion Ludwig, Magda i mnogi drugi.

Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu UP festivala: https://www.up-festival.com/buy-tickets/

Više informacija je dostupno putem sledećih linkova. 

UP Website
UP Facebook
UP Instagram

 

Total
0
Shares