A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tudor Black Bay Fifty-Eight 925 Referenca 79010SG

Švajcarski časovničarski brend Tudor predstavio je posebnu, novu verziju Tudor Black Bay modela – Tudor Black Bay Fifty-Eight 925. Kako samo ime svedoči, srebro 925 je korišćeno za izradu kućišta i kombinovano je sa poklopcem otvorenog tipa, a ovo je prvi put da je takva kombinacija korišćena na Tudor ronilačkim časovnicima.

Brojčanik u „taupe“ sivoj boji izrazite čitljivosti harmonično dopunjuje različite nijanse srebra 925

Prvi ronilački Tudor časovnik, vodootporan do 200 metara dubine, premijerno je predstavljen 1958. godine pod referentnim brojem 7924, a među ljubiteljima finog časovničarstva postao je poznat pod nazivom „Big Crown“. Ovaj visoko cenjeni kolekcionarski model inspirisao je i liniju Black Bay Fifty Eight, maestralno osmišljenu i dizajniranu paletu časovnika 21. veka koja čuva i neguje Tudor nasleđe.

Tudor Black Bay Fifty-Eight 925 prikazuje sate i minute čuvenim kazaljkama u obliku pahulje, poseduje izrazito veliku krunicu jednostavnu za upotrebu, i brojčanik visokog kontrasta i čitljivosti u svim prilikama.

Tudor Black Bay Fifty-Eight 925 dostupan je sa braon kožnim kaišem ili sa platnenom narukvicom ukrašenom srebrnom linijom i kopčom od srebra

Atelje Tudor prvi put je upotrebio srebro 925 na svojim ronilačkim časovnicima, a sastav ove odabrane legure je tajna koju je brend sačuvao za sebe. Posebna svojstva legure su takva da se korišćenjem ne menja izgled Black Bay Fifty-Eight 925 kućišta – u potpunosti je satenski obrađeno sa mat završnom obradom i zaobljenim ivicama. Lepota srebra je zadivljujuća zbog diskretnog sjaja koji naročito dolazi do izražaja kada se časovnik nosi na ruci. Njegova dragocena legura daje poseban šarm ovom modelu, a providni poklopac kućišta na poleđini otkriva kalibar MT5400 manufakture Tudor.

I sama krunica izrađena je od srebra 925, dok materijal pruža poseban sjaj svakom detalju

Providno safirno staklo na poleđini kućišta otkriva kalibar MT5400, spektakularni mehanizam sa otvorenim, satenski brušenim, peskiranim i poliranim detaljima, kao i laserski urezanim detaljima.

Izuzetno robustan kalibar, MT5400 je takođe „otporan na vikende“ jer omogućava oko 70 sati rezerve snage – ovo znači da će časovnik bez dodatnog navijanja ili ponovnog postavljanja besprekorno raditi od petka uveče do ponedeljka ujutro.

Sertifikovan kao hronometar od Švajcarskog zvaničnog instituta za ispitivanje hronometra (COSC), performanse modela 925 prevazilaze standarde koje je postavio ovaj nezavisni institut – Tudor insistira na dnevnom odstupanju u radu časovnika između -2 i +4 sekunde, za razliku od potrebnih -4 i +6 sekundi.

Simfonija različitih nijansi koja odgovara svakom odevnom stilu: predstavljamo Vam Tudor Black Bay Fifty-Eight 925

Svaki Tudor Black Bay Fifty-Eight 925 je proveren hronometar sa odličnim performansama i potvrđenom tačnošću merenja vremena.
Tudor Black Bay Fifty-Eight 925 poseduje petogodišnju prenosivu garanciju bez registracije i obaveznih godišnjih provera i dostupan je u dve verzije – sa braon kožnim kaišem ili sa platnenom narukvicom.

Srebrna kopča u obliku Tudor štita prefinjene završne obrade savršeno se uklapa sa platnenim kaišem

Tim Petite Genève Petrović sa zadovoljstvom će Vam predstaviti kolekciju Tudor Black Bay Fifty-Eight 925.

Total
0
Shares