A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

UP festival predstavlja novi serijal događaja! Sonja Moonear i John Dimas u Sofiji

Datum objave:18.11.2021

Pročitano:12 puta

Datum održavanja:

03.12.2021

Lokacija: Sofija, Bugarska

UP, inovativni muzički i umetnički festival, najavljuje serijal događaja koji će se održati širom Evrope. Debi izdanje zakazano je za 3. decembar u klubu Micro u Sofiji, dok će žurka trajati od 8 uveče do 8 ujutru narednog dana. Ovaj uzbudljivi serijal žurki, doneće prvoklasnu muzičku selekciju, autentične vizualne efekte i uzbudljivu atmosferu u bugarsku prestonicu. Listu izvođača predvode neka od najcenjenijih imena na svetskoj sceni, među kojima su SONJA MOONEAR, JOHN DIMAS, AMIR JAVASOUL i BRUNO CURTIS, kojima će se pridružiti i talentovana LAYLLA DANE. Oni će, svojim upečatljivim i pulsirajućim gruvom, povesti sve posetioce na hipnotišuće muzičko putovanje.

 

Švajcarska DJ kraljica SONJA MOONEAR zavešće publiku svojim jedinstvenim house zvukom dok će JOHN DIMAS, berlinski di-džej, pokazati širok spektar i raznovrsnost svog muzičkog znanja. AMIR JAVASOUL predstaviće svoje lagane bitove, pratiće ga BRUNO CURTIS kao i eklektična bugarska umetnice LAYLLA DANE.

“Veoma smo srećni sto počinjemo UP serijal događaja i što ćemo naš jedinstveni vajb doneti u prelepu Sofiju. Posvećeni smo kvalitetu i čvrstoj vezi između naših izvođača i publike i uzbuđeni što ćemo se ponovo povezati sa svim našim ljudima. UP će nastaviti da dovodi neke od najvećih di-džej zvezda, kao i da predstavlja sjajne lokalne talente. Pozivamo sve klabere i putnike da nam se pridruže”, poručili su iz UP festivala.

UP Festival osnovan je kao trodnevni muzički i umetnički festival u Pragu, uključivao je spoj prestižnih imena techno scene kao i underground talente, te i različite vidove vizuelne umetnosti. Događaj je imao dva izdanja, u 2018. a zatim i u 2019. godini i ugostio je neka od legendarnih imena kao što su Ricardo Villalobos, Marcel Dettmann, Margaret Dygas, tINI, Cristi Cons, Dewalta, Ion Ludwig, Magda i mnogi drugi.

Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu UP festivala.

Total
0
Shares