A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Kako do bespovratnih sredstava iz EU fondova za vaš startap?

Ove jeseni Startit nastavlja serijal radionica posvećenih preduzetništvu i startapima. Nova radionica je namenjena domaćim startapima sa ciljem poboljšanja njihove saradnje sa EU fondovima poput fonda Horizon Europe čija je vrednost 95.5 milijardi evra, i koji je otvoren za mala i srednja preduzeća Zapadnog Balkana.

Zoom radionica će se održati 25. novembra u 17 časova na engleskom jeziku i sastoji se iz dva dela:

  • Uvodni deo baviće se predstavljanjem EU fondova i izradom projektnog nacrta kao neizbežnim korakom na putu dobijanja bespovratnih fondova. Poseban naglasak biće stavljen na adekvatnu komunikaciju unique selling point-a (USP) samog projekta i partnerstva (consortium) u okviru projekta.
  • Drugi deo radionice rezervisan je za Q&A sesiju, te su učesnici ohrabreni da postavljaju pitanja u što većem broju.

Predavač na radionici biće Milan Miletić iz kompanije Milloy consulting, koji ima dugu karijeru iz oblasti institucionalne komunikacije, gde su mu neki od klijenata i saradnika bili Evropska komisija, VICE Media Group, RTL2, CBC, TV5 Monde, MTV i Euronews. 

Kompanija Milloy sa sedištima u Beogradu i Berlinu pruža usluge strateškog savetovanja i obuka sa posebnim fokusom na kreiranje efektivnih šema finansiranja kako privatnom tako i javnom sektoru širom 27 zemalja članica Evropske Unije.

Prisustvo na radionici je otvoreno za sve zainteresovane uz prethodnu prijavu na linku.

Total
0
Shares