A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Razvoj poslovne ideje — besplatna radionica za srednjoškolce u Startit Centru Kragujevac

U sklopu projekta „Mreža inovacija Srbije — Startit Centar Kragujevac” ove jeseni nastavljamo serijal predavanja namenjenih razvoju inovacija i preduzetništva. Sledeći događaj će biti održan  6. novembra od 10 do 15 časova časova u Startit Centru Kragujevac, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Tokom radionice namenjene srednjoškolcima, Milica Jovanović, osnivačica MIA Consulting-a, će predstaviti  najbolje načine da svoje ideje pretvore u biznis.

Milica Jovanović će održati radionicu na temu „Razvoj poslovne ideje” koja će se sastojati od deset mini lekcija, tokom kojih će učesnici proći čitav put pokretanja jednog startapa. Uz svaku lekciju posetioci će dobiti preporuku materijala koji može da im pomogne da nauče i da shvate osnovne koncepte startapa. Uz to će moći da nauče tehnike, ali i koji su alati i najbolje prakse koji će im pomoći da na najbolji način testiraju svoje ideje.

Osim toga, na kraju svake lekcije će dobiti praktičan zadatak koji bi trebalo da im pomogne da bliže definišu svoju ideju, odnosno proizvod.

Ovaj događaj se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj u saradnji sa Gradom Kragujevcom.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno srednjoškocima, pre svega učenicima završnih razreda srednjih škola, koji žele da nauče kako da zakorače u preduzetništvo i  započnu sopstveni posao.

O predavaču

Milica Jovanović je mlada preduzetnica, koja je u preduzetničkim vodama već četiri godine. Svoje višegodišnje iskustvo je započela kao volonter u organizaciji u kojoj se bavila aktivizmom. Kasnije je stekla iskustvo u konsalting agenciji i kroz rad na različitim projektima u nevladinom sektoru. Sada pomaže mladima, pre svega ženama da započnu svoj biznis. Voli da radi sa mladima i vreme najviše voli da provodi tako što im drži obuke.

Prijava

Predavanje će biti održano u subotu, 6. novembra, sa početkom u 10 časova u prostorijama Startit Centra Kragujevac (prostor JP „Urbanizam“, Kralja Petra I 23). Kako je zbog trenutne epidemiološke situacije broj mesta na događaju ograničen, prijava putem ove forme je obavezna.

Total
0
Shares