A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Panerai Submersible Goldtech™ OroCarbo – PAM01070

Kao što samo ime svedoči, Panerai Submersible Goldtech™ OroCarbo PAM01070 nudi jedinstvenu kombinaciju plemenitih materijala i napredne tehnologije. Ova varijanta legendarnog Luminor modela kombinuje Goldtech™ i Carbotech™ materijale kreirajući dinamični ronilački časovnik.

Kolekciju Submersible karakterišu prepoznatljivi dizajnerski elementi italijansko-švajcarskog časovničarstva – kućište u obliku jastučića i zaštitni most krunice. Oba elementa su obogaćena novitetom u obliku jednosmernog rotirajućeg prstena za merenje vremena ronjenja.

Panerai Submersible Goldtech™ OroCarbo PAM01070 nudi jedinstvenu kombinaciju plemenitih materijala i napredne tehnologije

Za razliku od uobičajenog osamnaestokaratnog zlata, Panerai Goldtech™ napravljen je sa značajnim procentom bakra – 24%, koji mu pruža intenzivnu crvenu nijansu, uz dodavanje 0,4% platine u leguru kako bi se sprečila njena oksidacija. Nasuprot tome, Carbotech™ je povezani karbonski materijal koji omogućava svakoj komponenti da razvije svoju jedinstvenu površinu, nalik drvetu kroz beskrajno promenljivu estetiku slojeva ugljeničkih vlakana. Ovo praktično znači da se ne mogu naći dva potpuno identična Carbotech™ prstena.

Goldtech™ zaštitni most skriva Carbotech™ krunicu i polugu, prožimajući svaki detalj nadahnutom kombinacijom dragocenih materijala napredne tehnologije

Napredna tehnologija i izuzetno otporan karbonski materijal korišćen je ne samo za prsten, već i za krunicu, kao i za malu polugu koja se nalazi unutar zaštitnog mosta zlatne Submersible krunice. Pomenuto, zajedno sa crnim brojčanikom i crnom Panerai kaučuk narukvicom, čini dvobojnu estetiku časovnika PAM01070 kompletnom.

Crni brojčanik impresionira „satiné soleil“ dekorom, nekonvencionalnim detaljem u kolekciji Submersible. Iznad ove satenske površinske obrade postavljeni su zlatni indikatori sata – od kojih su neki okrugli a drugi izduženi – i velike kazaljke u obliku mača, što dodatno poboljšava upečatljivo snažan izgled ovog ronilačkog časovnika. Prikaz sekundi nalazi se na položaju za 9 sati, dok je na položaju za 3 sata ugrađen prozor za datum. Bela i zlatna slova usklađena su sa svetlećom nijansom i zlatnom konstrukcijom kazaljki i indikatora, dokazujući da su samo tri osnovne boje savršeno dovoljne za kreiranje perfektnog dizajna.

Vlasnici časovnika sa referentnim PAM01070 će u mraku otkriti još jedan izvanredan detalj: luminacija minutne kazaljke i indikatora postavljenog na nultu poziciju je svetlo plava, dok svi ostali detalji u mraku svetle zelenom bojom.

Crni brojčanik impresionira „satiné soleil“ dekorom, nekonvencionalnim detaljem u kolekciji Submersible

Ovo je učinjeno kako bi se minutna kazaljka lako uočila jer se ona koristi prilikom ronjenja. Nasuprot zelenim indikatorima, dva plava elementa omogućavaju lako i precizno čitanje u mraku.

Sa širinom od 44 mm, zlatna i karbonska spoljašnjost Panerai Submersible Goldtech™ OroCarbo PAM01070 izgleda spektakularno na zglobu

Kalibar P.900, zaštićen titanijumskim kućištem sa DLC slojem crne boje, je savremen mehanizam u potpunosti proizveden od strane brenda Panerai u gradu Neuchâtel.

Samonavijajući kalibar radi na stalnoj frekvenciji od 4 Herca, koristi Incabloc® sistem za otpornost na uticaje potresa kao i poznatu trodnevnu rezervu snage. Kalibar se sastoji od 171 savršeno usklađenje komponente.

Sa reljefnim Officine Panerai logotipom, crna kaučuk narukvica besprekorno se uklapa u zlatno-crnu tematiku veličanstvenog Submersible PAM01070 časovnika

Panerai Submersible Goldtech™ OroCarbo PAM01070 istovremeno je moderan i bezvremen, robustan i luksuzan. Panerai časovnici izrađeni od čvrstog zlata i materijala visoke tehnologije na pažljivo određenim komponentama zauvek će ostati zaista posebni i raskošni merači vremena.

Total
0
Shares