A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Ove subote u DOT-u, trio Dino R. – Fluid Zbodi – Paragon

DOT nastavlja klupsku sezonu novom techno žurkom domaćih artista. 

Dino dolazi sa crnogorskog primorja, a svoje prve underground korake započeo je u Holandiji, tokom studija, gde je imao priliku da poseti neke od najboljih klubova I festivala u Evropi i svetu. Ovaj autentični i edgy zvuk prenosi na svoje setove, i približava ih domaćoj publici. Zajedno sa svojim prijateljem sa fakulteta osnovao je muzičku organizaciju DVRGNT, nakon čega je sledila i rezidentura u klubu Magistraat u Hagu. Učestvovao je i u dve organizacije iz Crne Gore, Empty Headed i Totalitare Underground. Suosnivač je i Kolektiv Base-a, muzičke i event organizacije iz Beograd. Njihova ideja rođena je u sada pokojnom BIGZ-u. Njegov zvuk karakterišu mračni i energični bitovi, obogaćeni suptilnim melodijama. 

Jutjub link DINO R: 

Drugi artist večeri biće Igor Zbodulja a.k.a Fluid Zbodi. Ozbiljnije bavljenje muzikom počinje pre 3 godine. Vrlo brzo je uspeo da se probije na beogradskoj klabing sceni, puštajući u klubovima kao što su Barutana, Half, DOT, 25th… Ove godine imao je debitantski nastup na Exit festivalu na Urban Bug Stagu. Član je organizacije Kolektiv Base od njenog osnivanja. Njegovi setovi sinonim su za fluidnost, jer često istražuje razne žanrove elektronske muzike. Eksperimentisanje sa zvukom ga je od minimala dovelo do techno-a, koji sada pušta.

Soundcloud link Fluid Zbodi: 

Paragon je solo projekat Stefana Račića, kroz čije setove možete čuti fuziju techno-a, elektra i break beat-a. Svoju karijeru započeo je 2016. godine. Energičnim, a istovremeno i dreamy setovima, Paragon vešto uspeva da balansira između techno-a i house-a, jin i janga elektronske muzike. Za DJ pultom obišao je sve eminentne klubove u Srbiji, radeći sa svetskim imenima.

Soundcloud link Paragon:

Ovoj žurci prethodi najbolja gradska serija žurki, r’n’b senzacija Cherry on top, u petak 15. oktobra.  Be there, or be square. ☺

 

Total
0
Shares