A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

SEO metrike — Analitika sajtova između neopipljive filozofije i egzaktne nauke — onlajn predavanje

Prilikom merenja uspeha veb sajta, od presudnog značaja je praćenje i testiranje nekih parametara prisustva na internetu mimo same konverzije i broja posetilaca. Postoji dosta alata i načina da se očitaju podaci, ali veoma je značajno i znati kako na pravi način analizirati ove podatke i na osnovu njih unaprediti veb sajt, a to omogućava dobra SEO analitika.

Ukoliko želiš da saznaš više o SEO analitici, alatima i kako se postaje SEO analitičar pridruži nam se na radionici na temu „SEO metrike — Analitika sajtova između neopipljive filozofije i egzaktne nauke”. Predavanje će održati Duško Balenović, SEO Analytics Team Lead u kompaniji Catena Media, u ponedeljak, 25. oktobra u 18 časova.

Na radionici će učesnici imati priliku da saznaju više o osnovnim metrikama vezanim za SEO, zatim o alatima kojima se očitavaju, kao i problemima koji se javljaju pri pokušaju interpretacije ovih metrika ili pokušaju da se na osnovu njih prave predviđanja. Radionicom će biti obuhvaćeni načini na koje se mogu metabolisati nepregledni podaci i kako dostaviti akcione izveštaje koji ne stvaraju inflaciju informacija, a biće reči i o razlici između proaktivnog i reaktivnog bavljenja analitikom. Učesnici će imati priliku da čuju kako se postaje i čime se sve bavi SEO analitičar.

Po završetku predavanja svi učesnici će imati priliku da postave pitanja predavaču.

Kome je namenjeno predavanje?

Radionica je namenjena pre svega početnicima u SEO svetu koji žele da bolje razumeju najvažnije SEO metrike i alate, ali i svima koji žele da se podsete osnova veb-analitike i sagledaju njene osnovne postavke, kako sa poslovne, tako i sa filozofske strane. 

Predavač

Duško Balenović je metafizičar po prirodi, analitičar i pragmatičar po vokaciji. Diplomirani sociolog, master student istraživačke psihologije, veb analitičar. Prevashodno zainteresovan za načine na koje ljudi kreiraju okvire svog pogleda na svet i kako to utiče na njihovo onlajn i oflajn ponašanje, te kako se takva ponašanja mere i razumevaju. Posao SEO analitičara omogućava mu da spoji naraciju, statistiku i interpretaciju podataka u specifičan i izazovan poslovni kontekst.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u ponedeljak, 25. oktobra, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

Total
0
Shares