A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Dev Shopper postaje deo Tesla Nationa — zajedno ka boljoj globalnoj promociji srpskog IT-a

Dev Shopper, startap koji povezuje poslovne ljude sa specijalizovanim IT konsultantskim firmama, postao je deo Tesla Nation projekta. Ovaj startap je u prethodnih godinu i po dana pokazao veliki potencijal u svojoj oblasti i sada udružuje snage sa projektom Tesla Nation sa ciljem da se dalje afirmišu znanja i sposobnosti srpskih inovatora i profesionalaca na globalnom nivou.

Tesla Nation je poduhvat koji uz pomoć srpskih privrednika i preduzetnika iz dijaspore promoviše domaće IT stručnjake na razvijenim svetskim tržištima, preko koga je do sada u Srbiju ušlo preko milion evra investicija.

Lazar Stojković, serijski preduzetnik i rođeni Beograđanin koji živi i radi u Americi gde je osnovao Dev Shopper, ovom prilikom je izjavio:

Dev Shopper i Tesla Nation su komplementarni projekti. Oba imaju za cilj poslovno povezivanje ljudi iz različitih okruženja koji se bez njih ne bi ni upoznali. Duboki koreni Tesla Nationa u srpskom tehnološkom ekosistemu omogućiće sveobuhvatniju ponudu lokalnih uslužnih firmi na Dev Shopperu, dok će Tesla Nation dobiti novi tehnološki kanal za obavljanje svoje misije.

Ispred Tesla Nationa je osnivač, Vukašin Stojkov, izjavio:

Drago nam je što ćemo imati priliku da partnerski sa Lazarom strateški oblikujemo ovaj proizvod i dalje ga operativno razvijamo. Pametno pozicioniranje na globalnom tržištu je velika prilika za srpsku privredu i oba ova projekta tome mogu značajno da doprinesu. Dev Shopper već ima izgrađenu bazu kontakata i dokazane uspehe za sobom i očekujemo da značajno doprinese daljem radu Tesla Nationa.

Lazar Stojković će pomagati savetovanjem u daljem razvoju Dev Shoppera i Tesla Nationa, a svoj fokus prebacuje na rad na novim biznis poduhvatima, pre svega na američkom tržištu.

Tesla Nation u narednom periodu nastavlja svoj rad na povezivanju globalnih i srpskih privrednika i promocijom domaćih potencijala na razvijenim tržištima, uz novi oslonac u iskustvima i bazi podataka Dev Shoppera. U narednim nedeljama i mesecima će javno biti podeljeni detaljniji planovi o sinergiji ovih projekata.

Total
0
Shares