A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Drumcode lejbl objavio jubilarno 250. izdanje

Jubilarno 250. izdanje Drumcode Records, švedski techno lejbl koji vodi legendarni Adam Beyer, obeležio je saradnjom sa E- Dancerom, jednom od mnogih alijasa Kevina Saundersona. U pitanju je album “Re:Generate” koji sadrži 17 traka, remikse E-Dancer projekta, od strane najboljih techno izvođača, različitih generacija i sa različitih scena i kontinenata. 

Ovo izdanje povezuje vanvremenski zvuk Detroita sa evropskom techno scenom i vodećim izvođačima i saradnicima Drumcode etikete i uključuje radove različitih generacija izvođača koje je E-Dancer inspirisao tokom godina.

Na Beyerovom i Saundersonovom zajedničkom projektu učestvovale su zvezde globalne techno scene poput Amelie Lens, Roberta Hooda, Lena Fakija, DJ Minxa DJ Bone-a, Layton Giordania, Barta Skilsa, Wehbba, koji su remiksovali klasike projekta E-Dancer, kao što su “One Nation” i “World of Deep”. Album takođe sadrži edite od strane Adama Beyera, kao i Saundersonovog sina Dantieza, među mnogim drugim izvođačima. 

Saundersonov E-Dancer materijal objavljen tokom 90-ih imao je znatan uticaj na mene. Album “Heavenly” iz 1998. godine je neverovatno bitan momenat u istoji techna. U tom trenutku tek sam osnovao Drumcode, i na moju tadašnju produkciju dosta je uticala Kevinova muzika. Jubilarno 250. izdanje mog lejbla je nešto što sam želeo da obeležim i proslavim na jedan specijalan način. Iskoristio sam tu priliku i udahnuo novi život u legendarnu kolekciju E-Dancer materijala. Činilo se kao savršen izbor iz puno razloga, izjavio je Beyer ovim povodom.

Za Beyera, ovaj projekat je još jedno dostigniće i obeležje u karijeri dugoj tri decenije, tokom koje je postao jedan od lidera globalne techno scene i dostigao sam vrh klupske kulture. Gigant čija pojava na elektronskoj sceni je podjednako i njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode tokom godina evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete.

U subotu 9. oktobra, Adam Beyer predstaviće beogradskoj publici Drumcode Showcase žurku, gde će u industrijski ambijent novog Hangara u Luci Beograd dovesti izvođače sa Drumcode etikete. Pored ove legende techna, nastupiće i jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva Bart Skils, lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru Ilija Đoković i Raxon, jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prethodno zakazane nastupe, važe i za novi datum.

“Re:Generate” kompilacija sadrži sledećih 17 remiksa:

  1. E-Dancer – Warp (Len Faki remix)
  2. E-Dancer – Rock to the Beat (Special Request Remix)
  3. E-Dancer – One Nation (Amelie Lens Remix)
  4. E-Dancer – World of Deep (Adam Beyer Remix)
  5. E-Dancer – The Rise (Original Mix)
  6. E-Dancer – Heavenly (Layton Giordani Remix)
  7. E-Dancer – Uptempo (DJ Minx Remix) – Detroit
  8. E-Dancer – Pump The Move (Bart Skils Groove Mix)
  9. E-Dancer – Banjo (Tygapaw Remix)
  10. E-Dancer – Forces (Dantiez & Andre Salmon Remix)
  11. E-Dancer – Savage & Beyond (Rebūke Remix)
  12. E-Dancer – Anongay (Robert Hood Remix)
  13. E-Dancer – Velocity Funk (Wehbba Remix)
  14. E-Dancer – Behold (DJ Bone Remix)
  15. E-Dancer – Human Bond (rRoxymore Remix)
  16. E-Dancer – Banjo (Funk D’Void Remix) [bonus track available with digital bundle]
  17. E-Dancer – Feel The Mood (Justin Cholewski Remix) [bonus track available with digital bundle]

 

Total
0
Shares