A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Prvi koncert Alice in WonderBand onlajn

“Najčarobnija je autentičnost, a najviše zapanjuje to šta je ritmičkom igrom tela sve moguće. Publika je fascinirana, oduševljena, želi još i želi da odgodi kraj ovog nastupa koji je uvlači u sebe.”  Ines Wagner, Kulturvision Aktuell


Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand će se održati 17. juna u 21 h preko onlajn platforme Artist Lockdown iz Londona. Većina svetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom, pa smo i mi odlučili da to učinimo. Svi koji su prethodnih meseci provodili vreme u karantinu, sada treba da se sete umetnika koji su nesebično delili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umetnike.

 

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj telesnih perkusija i pevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način. Grupa Alice in WonderBand je uspešno nastupala u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pesme iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima. Ovaj koncert će vas napuniti pozitivnom energijom i vratiti korenima.

Karte za koncert je moguće kupiti elektronski, preko sledećeg linka:
https://artistlockdown.com/aliceinwonderband/


Registracija je jednostavna i u svega nekoliko koraka dobijate pristup koncertu koji se na platformi održava od 21 do 22 h 17. juna. Ulaznica se plaća po uređaju, a ne po osobi.

Događaj na sajtu AWb:
http://aliceinwonderband.com/events/alice-in-wonderbands-rika-taka-new-balkan-rhythm/

Total
0
Shares