A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Avanturisti – spremite se za akciju: TOP 3 avanture koje ne smete propustiti!

Datum objave:15.08.2017

Pročitano:4829 puta

Imate slobodnog vremena? Prevruće vam je u gradu i želite da provedete par dana u prirodi? Ne drži vas mesto i volite da se bavite sportom? Onda nastavite da čitate! Odabrali smo za vas 3 aktivnosti koje će vas oduvati! Avanturisti – spremite se za akciju!

Volim ljude koji na moje AJDE samo kazu AJMO

Leti je najprijatnije pored vode! Ili možda na vodi? Kajak na Zaovinskom jezeru će vas sigurno rashladiti! Svi koji ove godine niste otišli na more – ne očajavajte. Ne morate ići daleko da biste uživali u prirodi, kupanju i društvu. Blizu Tare vas čeka prava prilika za to! Isto važi i za one koji su bili na moru – neka se uživanje nastavi. Tara je jedna od naših najlepših planina, a tek Zaovinsko jezero u njenoj neposrednoj blizini. Prozirna i čista voda će vas ostaviti bez teksta. Okupite ekipu, nađite najpovoljniju ponudu i pravac u avanturu!

Avanturisti - spremite se za akciju

Istražili smo avanture i za ljubitelje biciklizma. Dovoljno je samo da imate dobru volju i istraživački duh da biste krenuli na Irongate Cycling Route (hyperlink http://irongatecycling.com/pocetna). Istražite Đerdap iz totalno drugačijeg ugla. Autobusom možete doći do tamo, a onda počinje nezaboravna ruta kojom idete svojim biciklom. Rutu možete pratiti i putem aplikacije napravljene specijalno za bicikliste. Sprovešće vas do zanimljivih pećina, zavučenih plaža, srednjevekovnih manastira i građevina …
 


Možda biste više uživali u jednostavnoj pešačkoj turi po prirodi? Ako želite jedan vikend da provedete u najlepšim predelima Srbije onda će vam se sigurno dopasti naša prepuruka za vikend avanturu http://www.srbijazamlade.rs/putovanja/jugozapadna-srbija/uvac-i-pester-pesacka-tura-krstarenje na Uvcu. Ima nešto u planinskom vazduhu što nam “puni baterije” i vraća harmoniju u život. Spremite se za osvajanje Peštera, kanjona Uvca, krstarenje meandrima i istraživanje tajanstvenih pećinskih dvorana.

Sajt: Srbija za mlade

Nadamo se da ste spremni maksimalno da iskoristite ovo leto i provedete te ga na najbolji mogući način, van grada, u prirodi, uz najbolje društvo i avanture.

vrh strane

Total
0
Shares