A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tajne customer support-a: kako oduševiti korisnike i iznenaditi vašu konkurenciju — onlajn predavanje

Da li te iznervira i sama pomisao da moraš da se obratiš korisničkoj podršci? Da li te zanima kako izgleda korisnička podrška „iza kulisa”? Ukoliko smatraš da su svi korisnički servisi isti i da su tu da nerviraju korisnike, može ti biti interesantno da saznaš kako izgleda korisnički servis koji svojim načinom rada odskače od stereotipa.

Tokom radionice na temu „Tajne customer support-a: kako oduševiti korisnike i iznenaditi vašu konkurenciju” Jovana Bojanić, Support Agent & Casino Complaint Manager German/English u kompaniji Catena Media, će govoriti o korisničkom servisu i kako izgleda rad u njemu.

Na radionici, koja će biti održana 30. septembra u 18 časova, učesnici će imati priliku da saznaju zašto je način na koji u ovoj kompaniji pružaju usluge drugačiji od standardnog za ovu oblast. Tokom predavanja će biti reči o tome i kako je korisnički servis doprineo tome da se promeni izgled stranice tako da na njoj budu podružnički proizvodi bez suvišnog marketinga.

Po završetku predavanja svi učesnici će imati priliku da postave pitanja predavaču.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima onima koje interesuje šta predstavlja korisnička podrška u iGaming industriji, kako izgleda „prva odbrana”, šta sve podrazumeva služba za žalbe korisnika (engl. Complaint Service) i na koji način steći poverenje korisnika na pravi način.

Predavači

Jovana Bojanić je osnovno obrazovanje i polovinu srednjeg obrazovanja stekla u Austriji, u Inzbruku. Završila je filološku gimnaziju, diplomirala pravo u Beogradu. Ima dugogodišnje iskustvo u customer servisu raznih projekata i kompanija i u prevodu tekstova sa nemačkog na srpski jezik. Ljubitelj je diplomatije, joge, planete zemlje i svih živih bića.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u četvrtak, 30. septembra, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

Total
0
Shares