A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Luke Black “Neoslavic”

Luke Black predstavlja svoje novo EP izdanje “Neoslavic”!

Preuzmi, slušaj i dodaj EP na svoje plejliste | 

Instagram ga je na svojoj popularnoj platformi @music predstavio kao srpskog pop alhemičara, a Luke Black nam sada predstavlja svoje novo EP izdanje “Neoslavic“! Luke je karijeru započeo 2015. godine kada je objavio svoj debi singl “D-Generation“ i odmah postavio novi standard na muzičkoj sceni. Objavu singla “D-Generation“ pratio je i prvi eksluzivni ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music Serbia. Ubrzo je usledio i drugi singl “Holding On To Love“, koji se našao na “Thorns“ EP-u, njegovom prvom EP izdanju.

Nakon uspeha “Thorns“ izdanja, usledili su nastupi u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani i Beču, a kasnije i nastup u svetski poznatom klubu Berghain u Berlinu, kao i uspešna turneja u Kini gde je nastupao ispred fanova u Pekingu, Šangaju i Gvangžuu na potpuno oduševljenje lokalne publke.

Preuzmi, slušaj i dodaj EP na svoje plejliste

Koncept “neoslavic“ Luke otkriva izlaskom svog najuspešnijeg singla do sada “Demons“ koji je u jednom trenutku bio kandidat za predstavnika Srbije na popularnom Eurovision takmičenju. O konceptu kaže da mu je na pamet pao kada mu je rečeno da ne izgleda kao da je sa Balkana, te da je hteo da kroz svoju muziku i vizuelni identitet istraži šta znači izgledati kao da si sa ovih prostora i kako to možemo definisati.

“Neoslavic“ EP najavio je vatrenim nastupom u beogradskom klubu “Elektropionir“, a na njemu će se pored pesme “Demons“ pojaviti i singlovi“Walpurgis Night“ i “Olive Tree“, kao i dva eksluzivna remiksa pesme “Olive Tree“ koje su radili španski producent Venza, sa kojim je Luke sarađivao na pesmi “Seek & Hide“, kao i Indigo, član FMJam ekipe i producent popularnog tria Frenkie, Kontra, Indigo.

Preuzmi, slušaj i dodaj EP na svoje plejliste

Numere “Demons““Walpurgis Night“ i “Olive Tree“ imaju i svoje prateće spotove koji su usnimljeni nešto ranije, dok je za naslovnicu“Neoslavic“ izdanja zaslužan mladi reditelj i fotograf – Kosta Đuraković (koji je režirao i spot za “Olive Tree“ u decembru prošle godine).

Luke Black “Neoslavic“ EP spisak pesama:

1. Demons
2. Walpurgis Night
3. Olive Tree
4. Olive Tree (Indigo Remix)
5. Olive Tree (Venza Remix)

www.lukeblackmusic.com

 

Total
0
Shares