A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Loco Dice: “Love Letters”

Loco Dice je izdao svoj mračno-eklektičan album “Love Letters” sa novih 15. traka i uključenim najnovijim singlom “We’re Alive”.

Njegom treći album, nakon “7 Dunham Place” i “Underground Sound Suicide”, odražava muzičke uticaje i veze sa Dizeldorfom i šire. Album je upakovan sa tipično snažnim tonovima producenta, koji zamagljuju linije između house i techno zvukova.

Kroz album “Love Letters”, Dice koristi svoje vokale češće nego na prethodnim albumima, što čini produkciju istovremenim i ličnim, predstavljajući prošlost i sadašnjost.

Obraćajući se svojim slušaocima u izdanju vinila “3×12 “, Loco Dice je rekao: “Prošlo je neko vreme otkako sam izdao nešto u obliku albuma. Sada se sve desilo drugačije od mojih prethodnih albuma gde sam prvi put imao priču ili koncept i gde je muzika bila moj soundtrack za tu priču. Ovog puta muzika je došla prva – pravljenje i sakupljanje muzike, dobar provod u studiju bez ikakvog pritiska. Nisam bio siguran šta da uradim sa ovim. Da je izdam ili ne, ili bih trebao da je zadržim… ali sam se osećao dobro.

Pogledao sam oko sebe, a zatim počeo da dozvoljavam samo pozitivne vibracije u svoje okruženje, a nakon što sam završio sa produciranjem prvog singl-a “Roots”, sve se sklopilo. Pronašao sam veza koja je nedostajala. Bilo mi je jasno da je ovo album koji pripada mojoj etiketi, Desolat. Muzika na “Love Letters” je ispunjena pozitivnom energijom i ljubavlju koju sam primio širom sveta. Svaka traka na ovom albumu je kao mini pismo. Ljubavno pismo. “

Za tri saradnika na albumu, Dice angažuje Serious Klein-a na “Selflove”, Villiam Djoko na “Out Of Reach” i Eddie Fowlkes-a na “D Town Playaz”.

Kao osoba koja je pod velikim uticajem žanrova kao što su soul & funk, Dice je pozvao nemačkog umetnika Serious Klein-a, čiji je rad redovno pratio, u njegov studio Daddyscrib nakon čega je formirana savršena mešavina, koja nije zasnovana samo na njihovom uzajamnim afričkim korenima. Kada je “Out of Reach” počeo da se formira, bilo je jasno za Dice da je samo najbolji amsterdamski umetnik – Villiam Djoko, mogao da obezbedi konačni oblik koji je predviđao. Treća karakteristika na LP-u dolazi od kuma Detroita Eddie Fowlkes-a na odgovarajuće imenovanoj traci “D Town Playaz”, koji sadrži oba vokala umetnika i služi kao mamac za stvari koje dolaze.

Izdanje “Love Letters” označava Dice-ov najnoviji studijski album koji će biti dostupan putem digitalnog formata, kao i “3×12″ vinil izdanje na Desolatu.

Album možete slušati ovde

Tracklist:
1. It’s All Love Right Now
2. You Want To Be Me
3. Ohhwhatadoo
4. Heartache Situation
5. Mad Luv
6. Code Feelings
7. Bob’s Kliptown Funk
8. Selflove (feat Serious Klein)
9. Under Your Skin
10. We’re Alive
11. Out of Reach (feat William Djoko)
12. D Town Playaz (feat. Eddie Fowlkes)
13. Right On Selecta
14. Roots
15. Ouled el Houma

Album možete kupiti ovde
https://locodice.fanlink.to/LoveLettersLP

 

 

Total
0
Shares