A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Testiraj svoje poljoprivredno rešenje kroz program Test Farms

Treba vam pomoć pri testiranju vašeg agritech rešenja? EIT Food, vodeći Evropski institut za inovacije u hrani, poziva sve poljoprivredne startape da se prijave za program Test Farms i potvrde svoj proizvod na poljoprivrednom zemljištu.

Program Test Farms osmišljen je da pomogne inovativnim agritech idejama da potvrde i testiraju svoja poljoprivredna rešenja sa poljoprivrednicima ili poljoprivrednim zemljištima i pašnjacima kako bi izveli pilot projekat. A posle i da predstave svoje poslovanje kupcima i investitorima i time podrže tehnološku transformaciju u evropskoj poljoprivredi.

Faze programa:

  • Prijava
  • Match-making event startapi će se sastati sa poljoprivrednicima, proceniće se mogućnost za testiranjem njihovih rešenja na farmama i napraviti plan testiranja sa odabranim poljoprivrednicima.
  • Sporazum o dodeli grantova  startapi moraju potpisati sporazum kojim se utvrđuje obaveze i uslovi za dobijanje bespovratnih sredstava.
  • Faza testiranja startupi će imati godinu dana da testiraju svoja rešenja na test poljima.
  • Demo dan nakon testiranja, startapi će sa farmerom, i uz pomoć EIT Food-a, organizovati događaj na kom će pokazati svoja rešenja potencijalnim klijentima i investitorima.

Učešće na programu Test Farms biće dostupni pod određenim uslovima.

Kome je program namenjen?

Program je namenjen svim registrovanim i ne registrovanim poljoprivrednim startapima koji su deo Regionalnog sistema inovacija (RIS).

Prijava

Zainteresovani startapi se mogu prijaviti na program gde mogu da rade sa poljoprivrednicima i testiraju svoj pilot projekat.

Rok za prijavu je 30. april putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane timove da nam se prethodno jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

Total
0
Shares