A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Od ideje do uspešnog poslovanja — onlajn radionica predstavljanja programa podrške

U četvrtak, 8. aprila od 17 časova održaće se besplatna onlajn radionica na kojoj će učesnici imati priliku da čuju kako da od ideje dođu do uspešnog poslovanja, kao i da se upoznaju sa programima koji im mogu pomoći da razviju proizvod.

Imate ideju, ali ne znate na koji način da krenete i kako da je razvijete?

Predstavićemo vam programe podrške koji vam mogu pomoći pri razvoju. Posebno ćemo se osvrunti i upoznati vas sa EIT Jumpstarter pre-akceleratorskim programom koji je namenjen inovatorima u ranoj fazi. Bliže ćemo vas upoznati sa fazama programa, šta on podrazumeva, za koga je namenjen, kao i koje benefite dobijate učešćem na programu.

Kroz praktičan deo ove radionice, zajedno ćemo proći kroz prijavu za program i često postavljana pitanja. Ukoliko već imate konkretna pitanja moći ćete da ih postavite ili dobijete savete za vašu prijavu.

Program radionice

  • Dobrodošlica
  • Predstavljanje programa podrške
  • Kako da uspešno popunite prijavu za program?
  • Predstavljanje startap ideja i diskusija

Kome je namenjeno?

Radionica je namenjena svima koji imaju ideju i razmišljaju da tu ideju razviju u proizvod ili uslugu, a ne znaju na koji način da krenu, kao i svima onima koji žele da se prijave na program ranog razvoja.

Radionica pokriva inovativne ideje iz oblasti zdravstva, poljoprivredno-prehrambene industrije, industrije metala, minerala i rudarstva, energetike, urbane mobilnosti, proizvodne industrije, kao i druge oblasti.

Prijava

Radionica će biti održana u četvrtak, 8. aprila od 17 časova putem Zoom onlajn platforme i trajaće do 2 sata.

Prijave na radionicu su zatvorene.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected].

 

Total
0
Shares