A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Jednodnevna konferencija Developers’ mDay 2021. održava se ove subote u Novom Sadu

Besplatna konferencija Developers’ mDay zakazana je za 31. jul u Novom Sadu u bašti Doma vojske, naveli su organizatori. U pitanju je nekomercijalan događaj namenjen veb developerima, sa ciljem da se upoznaju sa aktuelnim tehnologijama kroz stručna i tehnička predavanja.

Ono što izdvaja Developers mDay od drugih sličnih događaja u IT industriji je činjenica da posetioci mogu sami da predlažu i glasaju teme o kojima će se govoriti na konferenciji putem anketa na društvenim mrežama i na sajtu mCloud.rs

Ove godine je anketa sprovođena u grupama kao što su PHP Srbija, WordPress Srbija, Laravel Srbija, Front End Developers i drugi, a kako organizatori navode, ceo dan biće izdvojen za druženje sa developerskom zajednicom, uz stručna predavanja, puno diskusije, ali i zabave.

Ovo je sedma po redu Developers’ mDay konferencija koju organizuje domaći cloud hosting provajder, kompanija mCloud. Firma je nastala 2013. godine kao pod-brend kompanije Mainstream, jednog od većih managed hosting provajdera u Srbiji, a 2018. godine se izdvojila u zasebno pravno lice. 

Početak konferencije očekuje se u subotu 31. jula u 10 sati. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popunjavanja kapaciteta. 

Formular za prijavu možete naći ovde, a više o agendi i gostima i predavačima dostupno je na sledećem linku.

Total
0
Shares