A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Siniša Raković” — serijal epizoda

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje predstavljmo inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni govore o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

U desetoj epizodi serijala, 30. avgusta u 18 časova, gost će nam biti Siniša Raković, suosnivač i izvršni direktor Hunch-a.

U ovoj epizodi ćemo predstaviti Sinišin karijerni put od školovanja u Sjedinjenim Američkim Državama do povratka u Srbiju, ulaska u serijsko preduzetništvo i  prelaska iz sfere građevinarstva u marketing vode. On će govoriti o startapu Hunch — platformi koja služi za automatizaciju raznih marketinških procesa, sa ciljem da predstavi način na koji marketing i tehnologija koegzistiraju i sarađuju.

Siniša će se osvrnuti i na to šta mu je predstavljalo najveći izazov i na koji način ga je prevazišao. Pored toga će prikazati kako je primenio znanje stečeno u inostranstvu na vođenje biznisa u Srbiji.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena marketing profesionalcima i osnivačima startapa, ali i onima koje zanima oblast marketinga, kao i osobama koje razmišljaju o pokretanju svog startapa.

O inovatoru

Siniša Raković je svoj karijerni put započeo u Kaliforniji, gde je na kalifornijskom univerzitetu završio Informacione sisteme i menadžment. U Srbiju je došao 2005. godine i osnovao svoj prvi startap — Building Explorer, koji je kreirao softver za virtuelnu izgradnju građevinskih objekata, a 2016. pokreće Hunch na kome i trenutno radi. Hunch je tehnološka platforma koja pomaže online marketing timovima da automatizuju svoje kreativne procese i ostvare skalabilan i profitabilan rast.

Prijava

Deseta epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 30. avgusta, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Siniše Rakovića se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Total
0
Shares