A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Đorđe Đorđić i Saša Tršić” — serijal epizoda

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U osmoj epizodi serijala, 16. avgusta u 18 časova, pridružiće nam se Đorđe Đorđić i Saša Tršić, osnivači startapa Pixels2Pixels Studio.

U ovoj epizodi ćemo imati priliku da predstavimo razvojni put inovatora i preduzetnika, Đorđa Đorđića i Saše Tršića i upoznamo se sa njihovim uspesima. Poseban akcenat biće stavljen na to kako svoje znanje spojiti sa nečim što voliš i pretvoriti ga u biznis. Ukazaćemo na važnost osnaživanja mladih inovatora, kao i koliki značaj ima podrška razvoja potencijalnih rešenja iz različitih oblasti.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena onima koji se bave animacijom i postprodukcijom, svim zainteresovanim za razvoj inovativnih rešenja u ovoj oblasti, kao i svima koje zanima tema animacije i modelinga.

O inovatorima

Đorđe Đorđić završio je kompjutersku grafiku na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.
Saša Tršić se već više od 18 godina aktivno bavi animacijom i postprodukcijom. Svoje znanje iz oblasti 3D animacije i kreativnih tehnologija stekao je u Chiron Beograd školi.
U Startit Centru Šabac, 2019. godine osnivaju Pixels2Pixels Studio, koji se bavi animacijom i modelingom. Oni se trude da sačuvaju srpsku kulturnu baštinu koristeći moderne tehnologije, pa uz pomoć AR- a i VR-a oživljavaju mesta i događaje naše bogate istorije.

Prijava

Osma epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 16. avgusta, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Đorđa Đorđića i Saše Tršića se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Total
0
Shares