A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Impact Hub otvorio prijave za novi Demo day, za startape sredstva do 50.000 evra

Demo day je program iza kojeg stoje iskusni konsultanti iz oblasti finansija, prodaje, marketinga i drugih niša. On se održava četiri puta godišnje i tom prilikom se od prijavljenih biraju najbolji startapi koji će imati priliku da se predstave žiriju i investitorima, a nakon toga nastave svoj put usavršavanja sa IHB timom. 

Ovaj program je do sada pomogao velikom broju startapa da unaprede svoj biznis model, nauče kako da “prodaju” svoje ideje i uspešno se povežu sa investitorima, kažu organizatori.

Prijave su otvorene do 17. septembra, a prijavljeni strtapi će do 21. septembra dobiti odgovor da li su dobili priliku da budu među sedam koji će predstaviti svoju ideju na Demo day-u. Njihove pičeve će slušati više od 15 investitora, a čak tri mogu da osvoje bespovratna sredstva od 50.000 evra, takođe tu su i nagrade od 5.000 evra u vidu konsutantskih usluga u rukovođenju za pet najboljih rodno raznolikih startapa, a isti toliki iznos za savete u pripremama za investicije će osvojiti pet najboljih kompanija.

Kriterijumi za ocenjivanje su pokazan potencijal za velika međunarodna tržišta, raznolikost među osnivačima, trakcija, razvijanje rešenja u digitalnoj ekonomiji.

Impact Hub Belgrade postoji već sedam godina, i dosad je organizovao preko 1000 događaja, sa preko 300 startapa kojima su na neki način pomogli. Pored događaja kakav je Demo Day, organizuju se i raznovrsni drugi sadržaji – Gin Friday se dešava svakog petka nakon 14 h, a sredom se odvija Masterchef IHB edition.

Total
0
Shares