A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

X GAMES MINNEAPOLIS: Pogledajte najluđe trikove!

X Games Minneapolis 2017 - Monster Energy - Skate

 

Četvorodnevni događaj imao je svoj debi u savremenom U.S. Bank Stadiumu u Minneapolisu, gde je procenjeno da je bilo više od 100,000 fanova.

Tokom večeri otvaranja u četvrtak, 13. jula, fanovi su gledali Skateboard Vert i BMX Vert finale. BMX legenda Jamie Bestwick je osvojio srebro i za dlaku ispustio prvo mesto. Flat Track vozači, imali su stazu na poznatom Mall of America u Bloomingtonu, Minnesota. Monster Energy vozač, Jared Mees uzeo je srebro, a njegov timski kolega Brad “The Bullet” Baker uzima bronzu.
U BMX takmičenju, Monster Energy je dominirao sa ukupno četiri medalje. U BMX Big Air takmičenju, James Fosterosvaja svoju prvu ikad zlatnu medalju na takmičenju – na događaju na kojem je u prethodna dva pokušaja osvajao treće mesto.

 


U BMX Park takmičenju, dvadesetdvogodišnji Kevin Peraza odnosi pobedu i zlato, nakon svoje ubedljive vožnje. BMX Dirt je osvojio Colton Walker i odneo kući zlatnu medalju, dok je Kyle Baldock uzeo bronzu. Samo sat nakon, Baldock je odbranio svoju titulu – osvaja zlato u Dave Mirra BMX Best Trick finalu — njegovo drugo uzastopno. Baldock je time zaradio reputaciju sjajnog i inovativnog vozača, kao u Park, tako i u Dirt vožnji.


Kada je u pitanju Skateboard Street takmičenje, Nyjah Huston osvaja bronzu, ukupno njegova 13. X Games medalja. Tom Schaar uzima svoju sedmu X Games medalju, a ulazi u istoriju kao prvi takmičar koji je osvojio medalju u Skateboard Big Air i Skateboard Park – u oba odnosi kući srebro.

 


Monster Energy moto tim je takođe solidno prošao. Josh Sheehan uzima srebro u Moto X Freestyle, a upisuje se u istoriju, nakon što je odradio trik koji niko do tada nije – downward 360-seat grab.


U Moto X Step Up takmičenju, Bryce Hudson je odleteo do srebra i 43 feeta. Neustrašivi Jackson “Jacko” Strong nikad nije razočarao. Zamalo je ispustio prvo mesto, ali Australijanac je svakako priuštio masi neverovatan spektakl, nakon čega je osvojio srebro u Moto X Best Trick.

 

 

Monster Energy sponzorisani Unknown’s Harley vozači, Nick Leonetti, Buddy Suttle i Kade Gates bili su u Minneapolisu i napravili neverovatan spektakl za ESPN kamere i X Games publiku.

Da bi proslavio sa svojim sportistima i VIP gostima, Monster Energy je napravio žurku na kojoj je hip-hop zvezda Fat Joe zabavljao masu. Duffle Bag Divas, (DJ twins) su takođe učestvovali u spektaklu večeri.


Total
0
Shares