A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Sve spremno za 18. Pannonian Challenge u Osijeku

Datum objave:01.06.2017

Pročitano:3263 puta

Datum održavanja:

07.06.2017 – 11.06.2017

By:Miljan Milekić

Lokacija: Osijek

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta ove godine postaje punoletan i slavi 18 godina letova, okreta, padova, plesa, smeha – ukratko, vrhunske zabave, a tu će godišnjicu, kako najavljuju organizatori, proslaviti spektakularno. Pannonian Challenge održat će se od 7. do 11. juna u Osijeku, u već svima dobro poznatom parku Copacabana. Sportski deo pratiće duge rasplesane noći, uz bogat i raznovrsan lineup.
 
Ko je na Pannonianu jednom bio, kažu da ga nakon toga više ne propušta. A ko je kad gledao vratolomije ponajboljih svetskih vozača BMX-a i skejta, zna da na tribinama Copacabane nema mesta tišini i dosadi. Osamnaesto izdanje festivala organizatori planiraju proslaviti dosad najboljim izdanjem koje će priuštiti posetiocima, a najavljuju još mnoga iznenađenja koja za sada čuvaju tajnim.

 


 
I dok većina jedva čeka da vidi hoće li na postolje ove godine stati svima najdraži vozač – Varaždinac Marin Ranteš, Pannonian i grad domaćin Osijek već pripremaju sve da vozačima i gledateljima priušte pravu poslasticu. Gradonačelnik Ivan Vrkić srećan je što je Osijek dom ovakvom događaju:
 
“Sretan sam što ćemo i ove godine imati priliku uživati u odvažnim vratolomijama svjetskih talenata u BMX-u i skateu. Uz sportski i kulturni značaj za Osijek, Pannonian Challenge za grad ima i turističko-promidžbenu ulogu. Rijetki su događaji koji u tako vidljivoj mjeri doprinose urbanom duhu Osijeka. Event će, siguran sam, i ove godine privući veliki broj mladih posjetitelja kojima već sada u Osijek želim dobrodošlicu!“
 
Iz male zabave lokalnih vozača, Pannonian Challenge je iz godine u godinu postupno stasao u nezaobilaznu stanicu u godišnjem kalendaru najboljih vozača sveta, ali i onih koji su željni prave, opuštene zabave. A to je, naravno, uspeo ostvariti uz pomoć dugogodišnjih partnera.
 
 – Veseli me što mogu potvrditi da se suradnja Pannonian Challengea i Vipneta nastavlja šestu godinu zaredom. Svoje povjerenje ponovno smo dali mladom i agilnom timu koji Osječanima i njihovim gostima donosi vrhunska sportska uzbuđenja, ali i obogaćuje turističku ponudu grada. Pobjednički duh Pannoniana planiramo i ove sezone upotpuniti zanimljivim sadržajima na samoj lokaciji – poručila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora Pannonian Challengea.
 
I ove godine Pannonian dovodi neke od najboljih svetskih vozača, a osječkim skejt parkom prodefilovaće BMX zvezde Daniel Dhers, Logan Martin, Alex Coleburn, Kevin Peraza, Mike Varga, Marin Ranteš, Michael Beran, Kostya Andreev, Kenneth Tencio, skejteri Fabian Lang, Timotej Lampe Ignjić. Michael Fitschi Tan, Antonio Peković, Norbert Szombati, Danilo Pisanjuk, Kai Schweizer, Tomislav Vranić, kao i inline vozači Joe Atkins, Roman Abrate, Joe Egan, Stephane Alfano, i mnogi mnogi drugi. Ulaz na sportski deo programa je besplatan.
 
Muzički program doneće najbolje od regionalnog rock, hip hop i elektronskog zvuka. Sredu će obeležiti nastup tandema DJ Omer i DJ Umbro koji će zabaviti publiku tradicionalnom žurkom u Kazamatu gde će biti otvorena i izložba fotografija. Petak donosi saradnju sa Fresh Island festivalom koji će u Vegi predstavljati DJ Phat Philie i DJ Bizzo Bodega, a uz njih nastupiće i imena kao što su Bad Copy i DJ Oliver. U petak Vegu će zaposesti S.A.R.S., ABOP i DJ Pips, dok će u subotu, na proslavi punoletstva na istoj lokaciji nastupiti Let 3, Frenkie, Sassja i Yesh. Ulaznice za koncerte u Vegi koštaju 20 kuna (oko 300 rsd).

Total
0
Shares