A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

PRVI LET’S MIX IT SHOWCASE OVE SUBOTE U BARUTANI

Datum objave:18.08.2021

Pročitano:193 puta

Datum održavanja:

21.08.2021

Lokacija: Beograd

U beogradskom klubu Barutana, ove subote predstaviće se mlade nade lokalne scene, u okviru prvog izdanja Let’s Mix It Showcase-a, a ujedno i promocije istoimene agencije, kada će se za DJ pultom smenjivati pobednici i učesnici ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja.

 


Te večeri klupskoj publici će se predstaviti Dakissa – junior house scene i pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja u kategoriji DJ set, koji je poznat po fuzijalnim setovima sastavljenim od različitih bass line-ova koji se povezujuju sa alternativnim zvukom novog i starog house-a, a inspirisan i minimal house-om i njegovim podžanrovima koji daju setu savršenu harmoniju. Na bini će mu se pridružiti Lanna koja je odnela drugo mesto na prošlogodišnjem Let’s Mix It takmičenju, a od koje možemo očekivati melodic techno i progressive, uz eksperimentisanje i sa minimalom, deep-om, tech house-om i Mina Poznanović, trećeplasirana na prošlogodišnjem Let’s mix it takmičenju, koja smatra da je rejv mnogo više od muzike i umetnosti, dok se kroz njene setove provlače techno, house, minimal i breakbeat, kao i polufinalista prošlogodišnjeg takmičenja – Baka, osnivač projekta Klackenhour, čiji zvuk čini prefinjena kombinacija oštrih hat-ova, rolling groove-a i punchy drum-ova, dok neizbežan deo njegovih setova čine funky i disco momenti.


Let’s Mix It je nova agencija sa sedištem u Beogradu, koja se osnovana iz ideje sada već tradicionalnog Let’s Mix It takmičenja. Agencije će biti usmerena na stvaranje mladih talenata, odnosno na izgradnju karijera pobednika i polufinalista takmičenja, kao i njihovu edukaciju i artist menadžment. Let’s Mix It agenciju osnovali su eminentni ljudi iz muzičke industrije sa više od 20 godina iskustva.


Ulaz je slobodan do ponoći, a nakon toga cena karte je 500 dinara.

Total
0
Shares